Irma

“ik heb zangles van Nicole van Duin. Ik ben erg blij met haar. Ze leert mij hoe ik mijn ademhalingstechniek moet gebruiken. Dit doet zij door dat we liedjes moeten zingen samen met andere leerlingen maar ook alleen. Dit is vooral voor je zelfvertrouwen goed. Ik...
Moeder Daniella

Moeder Daniella

“My 9 years old daughter is having as of September singing lesson by Elaine. She is very excited and having big pleasure with Elaine. What is more important for her is that she learned more then in other waisted 2 years by an other teacher. Elaine is very...

Naomi

“Zingen bij Your Voice is heerlijk! Echt zangles op maat. Vooral heel praktisch en gewoon lekker zingen. Elaine geeft goed tips en adviezen waar je thuis weer mee aan de slag kan. Een aanrader in Amsterdam West!”

Paulien

“Ik heb nu al een paar maanden les van Nicole en het is iedere les echt super gezellig. Ik zit in een groepsles en toch krijg ik ook veel persoonlijke aandacht en feedback van de anderen in de groep. Ik merk dat ik mij steeds meer op gemak voel als ik met mijn...

Milangelo

“I had singing lessons before I started with Elaine as a vocal coach, but with Elaine singing is a revelation and an exciting journey. She is helping me to discover so much more about my voice, how much bigger my voice can be and what I can do with my voice as...